KIINNOSTAAKO KEIKKA?

LÖYDÄ KEIKKATYÖ HELPOSTI JA NOPEASTI – WORKPILOTS TUO TIENESTIT TASKUUSI

WorkPilots tekee keikkatöiden löytämisestä helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Selaat ja haet keikkoja parilla näpäytyksellä, tienaat rahaa ja näytät mihin kaikkeen pystyt. Teet vain sen verran töitä kuin haluat, silloin kuin se sinulle sopii. Voit löytää töitä myös ilman koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Työkeikkoja löytyy ympäri Suomen.

Rahantarvetta on meillä jokaisella, isompaa ja pienempää. Työpaikat vain ovat usein kiven alla tai aikataulut eivät anna myöten ottaa vastaan säännöllistä työtä. Tätä varten on WorkPilots, mobiilisovellus joka tuo lyhytaikaiset työkeikat suoraan matkapuhelimeesi. Me WorkPilotsilla haluamme tarjota töitä nuorille, ja miksei vanhemmillekin, nopean keikkatyön muodossa. Mikäli haluat löytää kesätyön, koulun ohella tehtävää työtä, tai haluat toimia kausiapulaisena, WorkPilots on sinulle täydellinen sovellus. Sovelluksemme on ladattavissa Androidille Google Play Storessa, sekä IOS:lle App Storessa täysin ilmaiseksi. Voit myös käyttää palveluamme tietokoneella.

Jokaisesta työkeikasta maksetaan palvelussa mainittu kiinteä tuntikorvaus, sovelluksemme hoitaa sopimukset ja verot puolestasi. Saat myös keikan antajalta aina palautteen työstäsi. Kaikki tekemäsi keikkatyöt tallentuvat profiiliisi, ja voit käyttää keikkahistoriaa todisteena työkokemuksestasi. Lisäksi saat ihan oman CV verkkosivun, jonka linkkiä voit jakaa myös palvelun ulkopuolisille käyttäjille. Hyvät arviot tehdyistä työkeikoista tuovat lisäarvoa ansioluettelosi muiden meriittien tueksi. Profiilisi on yksityinen ja se näkyy vain niille tilaajille joiden keikkoihin haet.

Lataa sovellus, katso avoimet työpaikat, ja löydä ensimmäinen keikkasi jo tänään!

Ohjeita palvelun käyttöön löydät WorkPilots-tukipalvelustamme.

MILLAISET TEHTÄVÄT HOITUVAT WORKPILOTSIN KAUTTA?

Kodin työt

Apua siivouksessa, opastusta tietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa, kaupassakäyntiä ja vaikkapa seuranpitoa vanhukselle.

Ulkotyöt

Pihan ja puutarhan hoitoa, auton tai mattojen pesua, lemmikkien ulkoiluttamista, ja lumenluontia – muun muassa.

Tavaroiden siirto

Muuttoapua, lastaamista, purkamista ja muuta sellaista, jossa tarvitaan lisäkäsiä.

Mitä sinä haluat tehdä?

Keikan antajakaan ei aina tiedä, mitä kaikkea voisi tarjota. Voit ilmoittaa omassa profiilissasi millaisia keikkoja haluat tehdä ja näin antaa ideoita keikkojen antajille.

Yritykset ja virastot

Lyhyitä toimistotöitä, kalusteiden siirtelyä ja muuta siistiä sisähommaa.

AUTOJEN JA PAKETTIEN KULJETUKSET

Jos omaat ajokortin niin voit toimia kuskina satunnaisissa autojen siirroissa esim. huoltoihin tai paikkakunnalta toiselle. Säännöllisempiä keikkoja löytyy pakettikuljetuksista. Ota yhteyttä jos työ ratin takana kiinnostaa!

VAIVATON

WorkPilots löytää sinulle sopivat työt lähialueeltasi. Saat ilmoitukset avoimista mahdollisuuksista suoraan puhelimeesi ja päätät itse, mitkä keikat otat vastaan.

LUOTETTAVA

Älykäs, Suomessa kehitetty teknologia estää väärinkäytökset ja vedätykset.
Molemminpuolisen palautteen avulla näet miten tilaajat ovat aiemmin hoitaneet tilauksensa.

REILU

WorkPilots antaa sinulle mahdollisuuden tienata ja kerätä työkokemusta silloin kun sinulle sopii. Saat rahat aina varmasti. Sovellus hoitaa ennakkoverot puolestasi.

VINKIT KEIKKATÖIHIN

Tsekkaa parhaat vinkit työkeikoille ja kurkista mitä tapahtui kun Ilari lähti tekemään lumityökeikkaa. Videolla tärkeää tietoa kaikille WorkPilots-tekijöille.

NUORTEN KOKEMUKSIA

NÄIN HOMMA TOIMII