KEIKKA-APUA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

 

 

Löydä vaivattomasti apua pieniin töihin.

appstoregpplay

 

 

APUA YRITYKSILLE

HELPOSTI JA NOPEASTI

WorkPilots löytää oikeat työntekijät ja kiireapulaiset lyhytkestoisiin töihin pienelläkin varoitusajalla. Jokaisella työpaikalla on tekemätöntä työtä: varaston siivoamista, mapittamista, vanhojen huonekalujen roudaamista – tiedät kyllä. WorkPilotsin avulla löydät apua yrityksellesi tai organisaatiollesi nopeasti ja vaivattomasti. Innokkaat työntekijät löytyvät läheltä ennennäkemättömän helpolla tavalla, ilman työsuhteen aloittamisesta syntyvää paperityötä.

Mikäli etsit kiireapulaista, jouluapulaista, tai väliaikaista työntekijää, WorkPilots sopii juuri sinulle. Apukäsiä löytyy varmasti myös tapahtumien järjestämiseen, asiakastilaisuuksiin tai vaikkapa messuille. Voit hyödyntää WorkPilotsia myös etsiessäsi työntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Antamalla pieniä keikkoja useammalle tekijälle näet keneltä työt sujuvat näppärimmin ja kuka sopii parhaiten työyhteisöönne. Näin riski myttyyn menneestä rekrytoinnista pienenee.

Hakijoita saa keikkoihin useimmiten jo minuuteissa. Hankkimalla työntekijän tai kiireapulaisen WorkPilotsin kautta helpotat paitsi omaa ja kollegoidesi työtä, annat myös jollekulle mahdollisuuden tienata ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Tämä jos mikä on todellista arkipäivän vastuullisuutta. Voit myös luoda palveluumme oman ryhmän luottotekijöitä, käyttää laskutusmahdollisuutta tai antaa lahjaksi tunteja vaikkapa asiakkaillenne tai henkilöstöllenne – ota yhteyttä!

Hinta palvelullemme on 16€/tunti (12,90€ + ALV 24%). Tekijä saa siitä 10€/tunti työkorvauksen (vähennettynä ennakonpidätyksellä). Jos tilaat tehtäviä yritykselle, voit joko käyttää yrityksesi maksukorttia (jos sinulla on tällainen) tai varmistaa voitko tehdä tilauksen omalla maksukortillasi ja tehdä yritykselle kulukorvauksen.

Sovelluksemme löytyy puhelimesi sovelluskaupasta ilmaiseksi. Voit myös käyttää palveluamme suoraan tietokoneeltasi täältä.

Etsimme myös yrityssponsoreita järjestökumppaneillemme. Käy tutustumassa 10duunit -kampanjamme, useita yrityksiä ja organisaatioita on jo mukana!

Ota WorkPilots käyttöön jo tänään!

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

Puhelimitse Jarille (+358) 50 – 995 4440

Meilitse info (at) workpilots.fi

MILLAISET TEHTÄVÄT HOITUVAT WORKPILOTSIN KAUTTA?

Toimiston rutiinitehtävät

Messut tulossa, kukahan ehtisi koota folderit? Tai hoitaa ensi viikon ison kopiointiurakan. Ja varastostakin pitäisi viedä roskiin kaikki vanhentuneet materiaalit. Ratkaisu: Ilmoita tehtävä WorkPilotsissa, valitse sopiva tekijä ja sovi koska homma hoidetaan.

Toimiston sisäiset muutot

Ammattilaisten aikaa ei kannata hukata kalusteiden ja laitteiden siirtelyyn, kun on edullisempikin ratkaisu. Tilaa tekijä WorkPilotsista ja anna ammattilaisten keskittyä siihen missä he ovat hyviä.

Ulkoalueiden hoito

Nurmen leikkuu, pensaiden hoito, roskien keruu ja muut pienet pihatyöt hoituvat joutuisasti, kun tilaat tekijän WorkPilotsista.

Rekrytoinnin tukena

Pienennä rekrytointiin liittyvää riskiä tutustumalla mahdollisiin tekijöihin ensin WorkPilots
keikkojen avulla. Asenne, työote ja persoona tulevat parhaiten esiin oikeita töitä tehdessä.

VAIVATON

Halusimme kehittää sovelluksen, jolla pienten työkeikkojen tarjoaminen olisi mahdollisimman helppoa. Voit ilmoittaa keikan mobiililaitteellasi, ja WorkPilots etsii läheltäsi sopivan tekijän. Huippuunsa hiottu teknologia hoitaa myös sopimukset ja maksuliikenteen puolestasi. Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan.

LUOTETTAVA

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla hallitset helposti koko prosessin ja maksat vain tehdystä työstä. Molemminpuolisen palautteen avulla näet miten tekijät ovat aiemmin hoitaneet keikkansa. Vahvan tietoturvan ja riskinhallinta-analytiikan ansiosta palvelu minimoi väärinkäytösten mahdollisuuksia.

REILU

Sinä voit antaa mahdollisuuden mielekkääseen tekemiseen, tienestiin ja arvokkaan työkokemuksen kartuttamisen. Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta tiedät tarkalleen mitä työ maksaa ja mitä nuori saa. Taustajärjestelmä huolehtii automaattisesti sopimuksesta ja veroista ja vähentää näin sinun paperityötäsi.