APUA YRITYKSILLE – HELPOSTI JA NOPEASTI

Onko teillä kausiluonteista työtä? Satunnaista avun tarvetta? Töitä, joita kukaan ei kerkeä tehdä? Etsitkö työntekijöitä tai uudenlaisia rekrymalleja?

Tule nyt mukaan! Voimme auttaa sinua!

MILLAISET TEHTÄVÄT HOITUVAT WORKPILOTSIN KAUTTA?

Kuljetukset

Haluaako asiakkaasi auton siirron toiselle paikkakunnalle, huoltoon tai kenties renkaiden vaihtoon?  Tarvitsetko pakettien tai lähetysten toimituksia? Meiltä löytyy koulutetut kuskit, tavaraliikennnelupa ja muutama taksilupakin, joten hoidamme kuljetukset ja autojen siirrot tarpeesi mukaan!

Tapahtumat

Asiakastilaisuus tulossa? Tarvitsetko apukäsiä narikkaan, huonekalujen järjestelyyn, valmisteluihin, tarjoiluihin tai siivoamiseen? Messuilla valmisteltavaa ja kannettavaa? Flyereiden jakamista? Käytä oma aikasi asiakkaiden kanssa keskusteluun ja tilaa reipas nuori auttamaan tilaisuuksien käytännön järjestelyissä.

Toimiston rutiinitehtävät

Messut tulossa, kukahan ehtisi koota folderit? Tai hoitaa ensi viikon ison kopiointiurakan. Ja varastostakin pitäisi viedä roskiin kaikki vanhentuneet materiaalit. Ratkaisu: Ilmoita tehtävä WorkPilotsissa, valitse sopiva tekijä ja sovi koska homma hoidetaan.

Tavaroiden siirtely ja kunnossapito

Ammattilaisten aikaa ei kannata hukata kalusteiden ja laitteiden siirtelyyn, kun on edullisempikin ratkaisu. Saat myös ulkotöihin apua – käsintehtävät lumityöt, nurmen leikkuu, pensaiden hoito, roskien keruu ja muut pienet pihatyöt hoituvat joutuisasti, kun tilaat tekijän WorkPilotsista.

Markkinointi

Onko yrityksesi Some tilit päivityksen tarpeessa? Tarvitsetko lisää videoita, kuvia tai sisältöä? Tunnetko Instragramin salat?  Ota nuori avuksesi – saat heiltä arvokasta näkemystä ja apua moneen eri tarpeeseen. Palvelusta löytyy myös taidealan opiskelijoita, joilta voit tilata upeita kuvituksia.

Rekrytoinnin tukena

Pienennä rekrytointiin liittyvää riskiä tutustumalla mahdollisiin tekijöihin ensin WorkPilots keikkojen avulla. Asenne, työote ja persoona tulevat parhaiten esiin oikeita töitä tehdessä.

ANNETAAN TYÖKOKEMUKSIA NUORILLE
Kaikki eivät kuitenkaan loista työhaastattelussa vaan pitää päästä näyttämään kyntensä töissä

WorkPilots löytää oikeat työntekijät ja kiireapulaiset lyhytkestoisiin töihin pienelläkin varoitusajalla. Jokaisella työpaikalla on tekemätöntä työtä: varaston siivoamista, mapittamista, vanhojen huonekalujen roudaamista – tiedät kyllä. WorkPilotsin avulla löydät apua yrityksellesi tai organisaatiollesi nopeasti ja vaivattomasti. Innokkaat työntekijät löytyvät läheltä ennennäkemättömän helpolla tavalla, ilman työsuhteen aloittamisesta syntyvää paperityötä.

Mikäli etsit kiireapulaista tai väliaikaista työntekijää, WorkPilots sopii juuri sinulle. Apukäsiä löytyy varmasti myös tapahtumien järjestämiseen, asiakastilaisuuksiin tai vaikkapa messuille. Meillä on myös jo satoja koulutettuja kuskeja (sekä tarkistettuja ajokortteja), tavaraliikennelupa ja autamme useita yrityksiä heidän kuljetustarpeissaan, liittyen niin autojen kuin pakettien ja erilaisten lähetysten siirtoon. Kysy lisää!

Voit hyödyntää WorkPilotsia myös etsiessäsi työntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Antamalla pieniä keikkoja useammalle tekijälle näet keneltä työt sujuvat näppärimmin ja kuka sopii parhaiten työyhteisöönne. Näin riski myttyyn menneestä rekrytoinnista pienenee.

Hakijoita saa keikkoihin useimmiten jo minuuteissa. Hankkimalla työntekijän tai kiireapulaisen WorkPilotsin kautta helpotat paitsi omaa ja kollegoidesi työtä, annat myös jollekulle mahdollisuuden tienata ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Tämä jos mikä on todellista arkipäivän vastuullisuutta. Voit myös luoda palveluumme oman ryhmän luottotekijöitä, käyttää laskutusmahdollisuutta tai antaa lahjaksi tunteja vaikkapa asiakkaillenne tai henkilöstöllenne – ota yhteyttä!

Hinta palvelullemme toimeksiantosopimuksella on alkaen 16€/tunti (12,90€ + ALV 24% itsepalveluna) tai 16€tunti + ALV WorkPilotsin manageroimana. Tekijä saa siitä 10€/tunti työkorvauksen (vähennettynä ennakonpidätyksellä). Jos tilaat tehtäviä yritykselle, voit joko käyttää maksukorttia tai sopia laskutuksesta. Vakituisempiin keikkoihin käytämme työsopimusmallia – hinnoittelu erillisellä sopimuksella.

Sovelluksemme löytyy puhelimesi sovelluskaupasta ilmaiseksi. Voit myös käyttää palveluamme suoraan tietokoneeltasi.

Etsimme myös yrityssponsoreita järjestökumppaneillemme. Käy tutustumassa 10duunit -kampanjamme, useita yrityksiä ja organisaatioita on jo mukana!  Tutustu myös upeaan LähiTapiolan kamppanjaan!

Ota WorkPilots käyttöön jo tänään!

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

info (at) workpilots.fi

VAIVATON

Halusimme kehittää sovelluksen, jolla pienten työkeikkojen tarjoaminen olisi mahdollisimman helppoa. Voit ilmoittaa keikan mobiililaitteellasi, ja WorkPilots etsii läheltäsi sopivan tekijän. Huippuunsa hiottu teknologia hoitaa myös sopimukset ja maksuliikenteen puolestasi. Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan.

LUOTETTAVA

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla hallitset helposti koko prosessin ja maksat vain tehdystä työstä. Molemminpuolisen palautteen avulla näet miten tekijät ovat aiemmin hoitaneet keikkansa. Vahvan tietoturvan ja riskinhallinta-analytiikan ansiosta palvelu minimoi väärinkäytösten mahdollisuuksia.

REILU

Sinä voit antaa mahdollisuuden mielekkääseen tekemiseen, tienestiin ja arvokkaan työkokemuksen kartuttamisen. Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta tiedät tarkalleen mitä työ maksaa ja mitä nuori saa. Taustajärjestelmä huolehtii automaattisesti sopimuksesta ja veroista ja vähentää näin sinun paperityötäsi.