VIDEOITA

KAUPUNKIEN, YRITYSTEN JA JÄRJESTÖJEN KOKEMUKSIA

Kaupunkien tukena kehittämässä digitaalisia palveluja nuorten työllistämisen ja työkokemusten tueksi.

Yritykset haluavat auttaa nuorten työllistämisessä ja saada apua omaan arkeensa – nopeasti ja helposti.

Kauppakeskuksessakin tarvitaan auttavia käsiä. Tullintorilla valmistellaan jo joulua.

Lähitapiolan strategian tukena tukemassa ihmisen elämää

Timo Nisula on rakentamassa maailman hienointa lakubrändiä Kouvolan lakritsia ja käyttää WorkPilotsia apuna fiksujen nuorten palkkaamiseen.  Että lähtekääs nyt mukaan…

 

Kahden naisen tehotiimikään ei aina kerkeä joka paikkaan. Innovation House Finland mukana matkassa.

Monik Ry:n Hunde käyttää WorkPilotsia Urax-hankkeessa maahanmuuttajanuorten työllisyystilanteen parantamiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Work Pilots, LähiTapiola ja Lasten ja nuorten säätiö tekevät yhdessä konkreettisia tekoja luodakseen nuorille uusia polkuja työelämään. Tällä kertaa mukana Unelmafoorumissa.

Vantaan NMKY antaa nuorille ensimmäisiä työkokemuksia. Justus ollut mukana alusta alkaen!

Me säätiö mukana jo monessa kaupungissa. Tampereen Me-talon Riikka kannustaa kaikkia mukaan tekemään hyvää yhdessä.

Itä-Helsingin Me-Talossa tapahtuu!

Accenture sekä tapahtumatoimisto Jools haluavat tarjota nuorille työkokemusta.

NUORTEN KÄSIKIRJOITTAMIA WORK PILOTS VIDEOITA & KOKEMUKSIA

Work Pilots Episode 1 (Suomeksi): Roope ja Jenni, lupaavat nuoret löytävät Work Pilotsin ja mahdollisuuden tehdä lyhytkestoisia tehtäviä!

Work Pilots Episode 2 (Suomeksi):  Martta ja Jouni löytävät nuoret tekijät akuutteihin tehtäviin ja näin kokevat Work Pilotsin hyödyt.

Work Pilots Episode 1 (in English): Meet Greg & Jennifer, two promising individuals finding Work Pilots mobile app. Work Pilots connects people in need for short term tasks with enthusiastic workers.

Work Pilots Episode 2 (in English): Work pilots helping Martha with her garden work and Bob in his office errands.

Toinen WorkPilotsin perustajista, Eija Kiviranta, esittelee kolmessa minuutissa WorkPilotsin.  Kuinka WorkPilots sovellus luo nuorille uusia polkuja työelämään yhdessä kaupunkien, kuntien, nuorten, järjestöjen, yhdistysten ja yritysten kanssa?

WORK PILOTS MEDIASSA

Hyviä uutisia radiossa Work Pilotsista!

http://areena.yle.fi/1-3346237

Kouvolassa kokeillaan uutta palvelua:

Työpaikka parin klikkauksen päässä

“On tosi mukava päästä testaamaan sovelluksen kautta erilaisia työtehtäviä ja nähdä, miltä ne tuntuvat ja mistä tykkää. Sovelluksen käyttö on ollut tosi helppoa ja paljon helpompaa, kuin lähteä esimerkiksi paikanpäälle tai lähettää työhakemuksia sähköpostilla.  – Yle Uutisissa Venlan, Topin ja Tiian kokemukset Work Pilotsista (katseluaika päättynyt) http://areena.yle.fi/1-3351472

WORK PILOTS YSTÄVÄT

Work Pilots ystävien sarjan aloitti ihastuttava muusikko ja lauluntekijä Jore Marjaranta. Katso mitä Jore ajattelee nuorten työllistämisestä ja uudesta Work Pilots mahdollisuudesta!

Seikkailujuoksija Jukka Viljanen on juossut niin Saharan ja Kalaharin autiomaiden halki kuin myös pohjois- ja etelänavan jäätiköille. Katso minkä tärkeän viestin Jukka haluaa meille nyt jakaa!

Work Pilots ystävänä tällä kertaa Tapio Liinoja. Tapio on näytellyt lukuisissa elokuvissa, TV-sarjoissa ja teatterissa ja hän on muusikko/laulaja/sanoittaja ja oli mm. yksi Lapinlahden Linnut -yhteyeen perustajajäsenistä. Katso mitä Tapiolla on sanottavaa nuorten työllistämisestä!