VIDEOITA

KAUPUNKIEN, YRITYSTEN JA JÄRJESTÖJEN KOKEMUKSIA

Kaupunkien tukena kehittämässä digitaalisia palveluja nuorten työllistämisen ja työkokemusten tueksi.

Yritykset haluavat auttaa nuorten työllistämisessä ja saada apua omaan arkeensa – nopeasti ja helposti.

Kauppakeskuksessakin tarvitaan auttavia käsiä. Tullintorilla valmistellaan jo joulua.

Lähitapiolan strategian tukena tukemassa ihmisen elämää

Timo Nisula on rakentamassa maailman hienointa lakubrändiä Kouvolan lakritsia ja käyttää WorkPilotsia apuna fiksujen nuorten palkkaamiseen.  Että lähtekääs nyt mukaan…

 

Kahden naisen tehotiimikään ei aina kerkeä joka paikkaan. Innovation House Finland mukana matkassa.

Monik Ry:n Hunde käyttää WorkPilotsia Urax-hankkeessa maahanmuuttajanuorten työllisyystilanteen parantamiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

WorkPilots, LähiTapiola ja Lasten ja nuorten säätiö tekevät yhdessä konkreettisia tekoja luodakseen nuorille uusia polkuja työelämään. Tällä kertaa mukana Unelmafoorumissa.

Vantaan NMKY antaa nuorille ensimmäisiä työkokemuksia. Justus ollut mukana alusta alkaen!

Me säätiö mukana jo monessa kaupungissa. Tampereen Me-talon Riikka kannustaa kaikkia mukaan tekemään hyvää yhdessä.

Itä-Helsingin Me-Talossa tapahtuu!

Accenture sekä tapahtumatoimisto Jools haluavat tarjota nuorille työkokemusta.

NUORTEN KÄSIKIRJOITTAMIA WORKPILOTS VIDEOITA & KOKEMUKSIA

WorkPilots Episode 1 (Suomeksi): Roope ja Jenni, lupaavat nuoret löytävät WorkPilotsin ja mahdollisuuden tehdä lyhytkestoisia tehtäviä!

WorkPilots Episode 2 (Suomeksi):  Martta ja Jouni löytävät nuoret tekijät akuutteihin tehtäviin ja näin kokevat WorkPilotsin hyödyt.

WorkPilots Episode 1 (in English): Meet Greg & Jennifer, two promising individuals who find the WorkPilots mobile app. WorkPilots connects people in need for short term tasks with enthusiastic workers.

WorkPilots Episode 2 (in English): WorkPilots helps Martha with her garden work and Bob with his office errands.

Toinen WorkPilotsin perustajista, Eija Kiviranta, esittelee kolmessa minuutissa WorkPilotsin.  Kuinka WorkPilots sovellus luo nuorille uusia polkuja työelämään yhdessä kaupunkien, kuntien, nuorten, järjestöjen, yhdistysten ja yritysten kanssa?

Vilhelmiina kertoo kokemuksistaan keikoilla – oma tekemällään videolla!

WORKPILOTS MEDIASSA

”Piilotyöt” löytävät tekijänsä: Hamza, 17, valitsee kännykältään keikkatyöt ilman paperisotaa

Espoossa kokeillaan työllistää nuoria keikkatöillä, joita välitetään kännykkäsovelluksessa. Näin yritykset saavat hoidettua pienet työtehtävät, joihin oma väki ei ehdi.

Lue koko artikkeli tästä

Valmet tarjoaa kevään ja syksyn aikana noin sadalle nuorelle harjoittelupaikan.

Yhdessä Lasten ja nuorten säätiönAcademic Workin ja Work Pilotsin kanssa toteutettu ohjelma on suunnattu nuorille, joilla saattaa olla haasteita oman polun löytämisessä tai perustyöelämätaidoissa.

Lue koko artikkeli tästä

Töitä voi saada pelkällä puhelimen näpyttelyllä – suomalainen sovellus tähtää maailmalle

Nuorten työllistymistä pyritään helpottamaan uuden mobiilipalvelun avulla. Palvelun kautta sekä yritykset että kotitaloudet voivat tarjota nuorille lyhytkestoisia työtehtäviä.

Lue koko artikkeli tästä

Kouvolassa hyödynnetään Work Pilots –puhelinsovellusta yhtenä keinona auttaa nuorten työllistymistä.

Sovellusta testattiin Kouvolassa alkuvuodesta ja nyt se on kaikille käyttäjille avoin. Kouvolan Lakritsi ja Kouvolan kaupunki sponsoroivat kumpikin sata tuntia keikkatyötä kesä-elokuussa.

- Kouvolan Sanomat

Lue koko artikkeli tästä

Teetä tekemättömät työt WorkPilotsilla!

Kulttuurituottajaksi valmistunut tamperelainen Emmi Matikainen sai apua pysyvämmän työn löytymiseen tekemällä keikkatöitä WorkPilotsin kautta.
- Tampeen kauppakamarilehti

Lue koko artikkeli tästä

Lappeenrannan kaupunki lähtee mukaan uudenlaiseen Work Pilots -työllistämiskokeiluun,

jossa kaupunki lahjoittaa 100 tuntia työtä yhdistyksille lappeenrantalaisten nuorten palkkaamista varten.

- Lappeenrannan Uutiset

Lue koko artikkeli tästä

Seniorit mukaan Work Pilotsin käyttäjiksi Kotkassa

Kumppanuustalo Viikarissa Kotkassa esiteltiin tänään Work Pilots -mobiilisovelluksen käyttöä erityisesti ikääntyneimmille kumppanuustalolla kävijöille.

- Kymen Sanomat

Lue koko artikkeli tästä

Hyviä uutisia radiossa Work Pilotsista!

http://areena.yle.fi/1-3346237

”On tosi mukava päästä testaamaan sovelluksen kautta erilaisia työtehtäviä ja nähdä, miltä ne tuntuvat ja mistä tykkää. Sovelluksen käyttö on ollut tosi helppoa ja paljon helpompaa, kuin lähteä esimerkiksi paikanpäälle tai lähettää työhakemuksia sähköpostilla.  – Yle Uutisissa Venlan, Topin ja Tiian kokemukset Work Pilotsista (katseluaika päättynyt) http://areena.yle.fi/1-3351472

WORKPILOTS YSTÄVÄT

WorkPilots ystävien sarjan aloitti ihastuttava muusikko ja lauluntekijä Jore Marjaranta. Katso mitä Jore ajattelee nuorten työllistämisestä ja uudesta Work Pilots mahdollisuudesta!

Seikkailujuoksija Jukka Viljanen on juossut niin Saharan ja Kalaharin autiomaiden halki kuin myös pohjois- ja etelänavan jäätiköille. Katso minkä tärkeän viestin Jukka haluaa meille nyt jakaa!

WorkPilots ystävänä tällä kertaa Tapio Liinoja. Tapio on näytellyt lukuisissa elokuvissa, TV-sarjoissa ja teatterissa ja hän on muusikko/laulaja/sanoittaja ja oli mm. yksi Lapinlahden Linnut -yhteyeen perustajajäsenistä. Katso mitä Tapiolla on sanottavaa nuorten työllistämisestä!