AVAAMME UUSIA OVIA TYÖELÄMÄÄN

MITÄ PALVELU MAKSAA JA MITÄ SILLÄ TIENAA?

Palveluun rekisteröityminen ja peruskäyttö on nyt ja aina ilmaista.

Yksityiset työnantajat maksavat nuorille tehdyistä töistä 16€/tunti, ja yritykset maksavat 12,90€/tunti + ALV.

Voit tulla mukaan myös sponsoriyritykseksi jolloin hinnoittelu sovitaan kokonaisuutena.

Nuoret tienaavat töistä 10€/tunti.

 

 

RATKAISU AIKAMME HAASTEISIIN

Work Pilots on syntynyt halustamme tarjota nuorille mahdollisuus ansaita rahaa ja työkokemusta, helposti ja turvallisesti.  Missiomme on antaa jokaiselle työtä haluavalle nuorelle mahdollisuus työkokemukseen keikkaluontoisen työn muodossa ja näin löytää polku kohti omaa unelmaduunia.  Keikkatöiden avulla nuori saa työkokemusta, tutustuu eri toimialoihin ja yrityksiin, voi näyttää kykynsä työnantajille ja vaikkapa testata polkua yrittäjyyteen.

Haluamme myös helpottaa kotitalouksien ja organisaatioiden kiireistä arkea löytämällä parhaat tekijät tarjolla oleviin pikkutöihin helposti, oikeaan aikaan ja ilman turhia byrokratian kiemuroita.

Vastaamme työelämän murroksen synnyttämään epävarmuuteen luomalla uutta, virtaavampaa työn tarjoamisen ja tekemisen kulttuuria. Kun onnistumme, syntyy myös uutta tehtävää työhaluisille.

 

WORK PILOTS ON SYNTYNYT TYÖELÄMÄN MURROKSESSA

Talouden digitalisoitumisen ja globalisoitumisen seurauksena teollinen tuotanto Suomessa vähenee. Elinkeinoelämän murroksessa yhä useampien on etsittävä muita vaihtoehtoja työllistää itsensä.

Toisaalla on ihmisiä, joiden arki helpottuisi pienten töiden teettämisellä. Työntekijän työn kohtaamisessa on suuria epäkohtia. Erityisesti lyhytkestoisten töiden tekemiseen nykyiset mallit ovat liian raskaita ja byrokraattisia.

Työttömien määrä kasvaa, ja erityisesti nuoret jäävät vaille työkokemusta ja arvokkaita merkintöjä CV:ssä. Mitä kauemmin olemme poissa työelämästä, sitä helpommin jäämme syrjään yhteiskunnasta ja normaalista kanssakäymisestä.

Useimmilla meistä on kuitenkin halua ja valmiudet olla mukana, jos vain saamme tilaisuuden. Jakamistalous on yksi kovimmin kasvavista aloista. Uudet liiketoimintamallit, digitalisaatio ja mobiilisuus mahdollistavat uusia rohkeita kokeiluja myös työelämäässä.

WORK PILOTSIN TAUSTASTA

Ajatus Work Pilotsista syntyi vuonna 2015 Yllätetään yhteiskunta -verkoston http://www.yllatetaanyhteiskunta.fi Grand JAM -ideamonistamossa vuosien varrella esillä olleiden samankaltaisten ideoiden innoittamana.

Uskomme yhteistyön voimaan, ja sovelluksen suunnittelussa ja kehittämisessä onkin ollut mukana laaja laaja joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, yrityksiä, järjestöjä, julkisia toimijoita, nuoria ja lukuisia muita yksityisiä ihmisiä.

Yhteisen matkamme tavoitteena on ollut luoda helppokäyttöinen, monipuolinen ja turvallinen mobiilisovellus, joka tekee keikkojen tarjoamisesta ja vastaanottamisesta helpompaa kuin koskaan.

Vahvat arvot, vastuullisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus on ollut toimintamme keskiössä alusta alkaen. Kulkiessamme kohti tavoitettamme huolehdimme joka askeleella siitä, että kaikki palvelun osapuolet – keikkojen tarjoajat, tekijät ja myös yhteiskunta – ovat tyytyväisiä ja saavat omansa ajallaan. Olemme tehneet erityisiä panostuksia tietoturvaan ja riskinhallintaan, jotta Work Pilotsin käyttö olisi mahdollisimman turvallista.

TAUSTALLA RAUTAINEN TIIMI

Tiimissämme on rautaista kokemusta yrittäjyydestä, palvelukehityksestä ja kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ekosysteemien osallistaminen ja strateginen liiketoiminnan johtaminen ovat erityisiä vahvuuksiamme.

Yhteistyökumppaninamme riskienhallinnan, maksupalvelun ja sovelluksen teknisessä toteutuksessa on tiimi kokeneita kehittäjiä. Laajat ja vakuuttavat verkostot auttavat meitä viemään Work Pilotsia voimalla eteenpäin.

Kutsumuksemme on ratkoa yhteiskunnallisia ongelmia uusilla ja ennakkoluulottomilla tavoilla. Kaikkia meitä yhdistää intohimo erityisesti nuorten auttamiseksi työelämään.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Tule mukaan tarjoamaan ja löytämään entistä parempia keikkahommia!

EIJA KIVIRANTA

EIJA KIVIRANTA

CEO – Chief Enabling Officer

Eijalla on yli 20 vuoden kokemus menestyksekkään liiketoiminnan johtamisesta IT-alalla. Eija on toiminut lukuisissa eri IT alan tehtävissä johtaen IT hankkeita, projekteja, palveluita, tiimejä, liiketoimintayksiköitä ja yrityksiä. Eija perusti ensimmäisen oman yrityksensä v 1994 Malesiaan ja kasvatti sen kannattavasti 20 henkilöön 2 vuodessa. Kansainvälinen toimintaympäristö ja globaali näkökulma tulivat tutuksi Eijan asuessa kymmenen vuotta Suomen ulkopuolella (Englanti, Malesia, Ranska, Ruotsi) ja hänen toimiessaan asiakashankkeissa yli 20 maassa kaikilla mantereilla. Logican (nykyinen CGI) Innovaatio- ja Yritysvastuujohtajan tehtävän jälkeen Eija perusti oman yrityksen Dream Pilots Oy:n (2013) auttamaan organisaatioita kehittämään liiketoimintaansa johtamisen, vastuullisuuden ja innovaatioiden avulla.

Puh. +358 40 7090150 – email eija@workpilots.fi

JARI RAITANEN

JARI RAITANEN

CMO – Chief Meaning Officer

Jari Raitanen on ollut yrittäjä jo 90 –luvun alusta. Hänellä on kokemusta useiden yritysten perustamisesta, kehittämisestä ja myymisestä. Osa yrityksistä on menestynyt hyvin ja osa ei. Jari on perustanut nykykäytäntöjä ravistelevan Yllätetään yhteiskunta –yhteisön, joka on merkittävässä roolissa Work Pilotsin idean syntymisen ja kehittämisen osalta. Parhaillaan Jari on omistajana tai osaomistajana viidessä yrityksessä. Matkalla Jari on myös ollut mukana isommissa ICT ja Telecom yrityksissä eritasoisissa myyntijohtajan hommissa. Jarilla on Work Pilotsissa vaikuttamis- ja myyntivastuu.

Puh. +358 50 9954440 – email jari@workpilots.fi