WORK PILOTSIN AJONEUVOJEN KÄYTTÖSOPIMUS

Tällä sopimuksella hyväksyn ja sitoudun alla mainittuihin sääntöihin, seurantaan, huolehdin ajoneuvon siisteydestä ja kunnosta, sekä turvallisesta ajotavasta.

Ymmärrän olevani vastuussa ajoneuvon vahingoista, myös yrityksen maineelle aiheuttamani vahingot, jotka aiheutuvat ajoneuvon ollessa hallussani.

Work Pilotsin ajotyössä käytössä olevat autot ovat joko WorkPilotsin omaisuutta tai WorkPilotsin hallinnassa. Autoissamme on GPS-seurantalaite, jolla ajoneuvojen sijaintia, ajettuja kilometrejä, taloudellisuutta ja kuljettajan ajokäyttäytymistä seurataan.

Ajoneuvot on tarkoitettu vain työajoon, niillä ei missään olosuhteissa saa ajaa omia henkilökohtaisia ajoja. Ajoneuvon luvattomasta käytöstä seuraa aina 500 € sanktio, joka peritään ensisijaisesti työkorvauksista ja toissijaisesti laskutetaan kuljettajalta erikseen.

Ajoneuvon käyttäminen työmatkoihin on mahdollista poikkeustilanteissa ja niistä sovitaan aina tapauskohtaisesti, erillisellä sopimuksella, kirjallisesti WorkPilotsin kanssa.

Pysäköintivirhemaksut tai ajoon liittyvät ylinopeussakot tms. on aina kuljettajan vastuulla. Mikäli maksut jäävät hoitamatta kuljettajan toimesta perintälaskut tulevat ajoneuvon tietojen kautta Work Pilotsille ja ne peritään aina kuljettajalta, ensisijaisesti työkorvauksista ja toissijaisesti laskutetaan erikseen.

Vahinkotilanteessa ole aina yhteydessä WorkPilotsiin.

Ota ylös vahinkopaikan osoite, päivämäärä, kellonaika, mahdolliset kolmannet osapuolet (henkilön yhteystiedot ja/tai rekisterinumero), lyhyt kuvaus mitä ja missä tilanteessa on sattunut, sekä kuvat aiheutuneista vahingoista.

Lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen logistics@workpilots.com

Ajoneuvossa oleva seurantalaite tunnistaa suurimmanosan vahinkotilanteista, mutta siitä huolimatta on kuljettajan velvollisuus raportoida asiasta WorkPilotsille.

Vahingonkorvausvelvollisuus on aina ajoneuvon kuljettajalla.

Vahinkoa yrityksen tai asiakkaiden maineelle voi aiheutua myös epäasiallisesta käyttäytymisestä liikenteessä tai muuten yritykseen yhdistettävissä tilanteissa, kuten työasussa tai työauton läheisyydessä tapahtuvasta häiriökäyttäytymisestä.

Myös tällainen vahingon aiheuttaminen on ehdottomasti kiellettyä ja korvausvelvollisuus on kuljettajalla.

Tämä sopimus ja ehdot katsotaan hyväksytyksi hakemalla palvelussa keikkoihin jossa sopimuksesta on mainittu. 

Sopijapuolet:

Work Pilots Oy ajoneuvon omistaja tai haltija

Kuljettaja