UUDET TOIMINNALLISUUDET 

Palveluun on lisätty muutamia toivottavasti teille huikeita uusia toiminnallisuuksia, alla lisäinfoa miten saatte ne käyttöönne.

Versio 27.12.2017

BONUSPISTEET – PILOTPOINTSIT

PilotPointseja voi ostaa, saada, käyttää tai lahjoittaa ja ne käyvät maksuna palvelussamme. PilotPointsit ovat kiva ja erilainen lahja joko asiakkaalle, ystävälle, haluamallesi järjestölle tai kenelle vaan jonka uskoisit hyötyvän lisäkäsistä arjessaan. Samalla kun autat lahjan saajaa, autat myös nuoria saamaan työkokemusta.

Kun olet ostanut PilotPointseja niin voit joko käyttää ne itse palvelussamme maksuna tai lahjoittaa ne eteenpäin. Vastaanottaja saa sähköpostissa tiedon lahjoituksesta ja voi käydä ne lunastamassa omalle tililleen. Jos hänellä on jo tili palvelussamme niin pisteet siirtyvät suoraan hänen tililleen.

KUN OLET SAANUT PILOTPOINTSEJA:

PilotPointsien kokonaismääräsi näet palvelun etusivulta.  1600 PilotPointsia vastaa 16€ summaa palvelussa.

Voit aloittaa tilauksen tekemisen palvelun etusivulta – valitse uusi tilaus – ja täytä tilauksen tiedot. Tilauksen esikatselun jälkeen kysytään maksutapaa (esim maksukortti tai pilotpointsit) – valitse täällä PilotPoints. Huomaathan että voit tehdä tilauksen myös suuremmalle summalle kun mitä sinulla on pilotpointseilla saldoa mutta osta tällöin itsellesi lisää PilotPointseja ennenkuin valitset tekijän, samalle tilaukselle ei voi yhdistää kahta eri maksutapaa. Valitessasi tekijää PilotPointsien saldo tarkistetaan etkä voi valita tekijää jos sinulla ei ole tarpeeksi pisteitä, tee siis joko tilaus vain sille summalle kun pisteesi riittävät tai osta ensin lisää pisteitä itsellesi. Toivottavasti löydät sopivan tekijän avuksesi!

TUKIPALVELU 

Verkkoversioon on lisättynä alakulmaan myös linkki tukipalveluumme (kysymysmerkkiä painamalla pääsee tukipalveluun), josta löydät lisätietoja palvelusta ja palvelun käytöstä ja ohjeistuksia.

 

Versio 23.11.2017

RYHMÄT – tilauksen kohdistaminen vain tietyille tekijöille 
  • Jos tilaaja käyttää ryhmää tilauksessa niin tällöin tilauksen näkee vain ne tekijät, jotka ovat liittyneet valittuun ryhmään.
  • Osa ryhmistä on kaikille ’julkisia’ eli tekijät voivat itse niihin liittyä jos heillä on ryhmässä vaadittava taito, osaaminen tai ’todistus’. Esim ajokortti. Tällöin tehtävän saa vain ne tekijät joilla on ajokortti. Tekijä vakuuttaa itse että häneltä löytyy tarvittava osaaminen/taito/tms jos hän on ryhmään liittynyt. (Aiheeton liittyminen ei ole käyttöehtojen mukaista). Tilausta tehdessä tilaaja näkee kuinka monta tekijää on ryhmään liittynyt. Ennen kuin saamme kaikki tekijät rekisteröitymään ryhmiin voi olla parempi tehdä tilaukset siten että ne näkyvät kaikille.

HUOM TEKIJÄ – KÄY LIITTYMÄSSÄ NIIHIN RYHMIIN JOIHIN SINULTA LÖYTYY VAADITTAVA OSAAMINEN/TAITO/TODISTUS jotta varmasti saat myös ryhmiin kohdistetut keikat itsellesi näkyviin.  

  • Ryhmissä löytyy myös muita tasoja, esim sertifioidut ryhmät (jolloin ryhmän jäsenen osaaminen, taito, sertifikaatti tms varmistetaan) tai privaatit ryhmät (johon voidaan lisätä tekijät tilaajan tarpeiden mukaisesti).

Ota yhteyttä millainen tarve sinulla olisi omalle ryhmälle / poolille tekijöitä.

 

Versio 18.10.2017

OSOITTEIDEN MUUTOKSET

Olemme muuttaneet osoitteiden syöttämistä ja rakennetta sekä tilaajien että tekijöiden osalta. Profiilien osoitteesta näytetään palvelussa enää toiselle osapuolelle vain postinumero ja kaupunki. Tehtävän osoite näytetään kokonaisuudessaan. Käyttehän päivittämässä osoitteenne uuteen muotoon profiililla.

TILAUKSEN JAKAMINEN

Huomasithan että nyt voit jakaa tilauksen myös linkkinä kavereille tai sosiaalisen median kanavissa. Avaa tilaus, valitse kolmen pisteen/viivan takaa kohta ”Jaa” (verkossa nuolen kuva) ja valitse haluamasi kanava.