Join us

Haluatko olla mukana kasvattamassa palvelua, jolla on merkitystä?

WorkPilots on suomalainen start-up yritys, joka auttaa nuoria löytämään polkuja työelämään ja luo yrityksille täysin uudenlaisia malleja työelämän murroksessa. Etsimme nyt joukkoomme lisää myyntivoimaa oman kasvumme kiihdyttämiseen.

Autamme löytämään joustavasti apua yrityksen tekemättömiin töihin ja valmistautumaan myös työelämän tulevaisuuteen.

Toimintamme kulmakivenä on mobiilipalvelu, jonka avulla voi helposti ja nopeasti tehdä ja teettää lyhytkestoisia tehtäviä. Tämä mahdollistaa molemmin puolin matalan kynnyksen kokeilut ja antaa arvokasta työkokemusta tekijälle.

Ajatusmaailmaamme ohjaavat rohkeus, positiivinen asenne sekä halu ja kyky rakentaa uutta. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme!

Uskomme, että tulosvastuullisella ja systemaattisella tekemisellä, jossa huomiomme yhteiskunnan tarpeet, pystymme mullistamaan työelämää.

Mikä on sinun intohimosi?

Etsimme aktiivista ammattilaista, jonka tausta on B2B-myynnissä, ja jolla on jalat maassa, sydän paikallaan ja pää pilvissä. Energinen ja innovatiivinen kehittämisote palveluiden kaupallistamiseen on ehdottomasti tarpeen.

Tekemistä on paljon, joten kerro meille omat vahvuutesi ja miten voisit olla mukana tuottamassa kilpailuetua. Voit esimerkiksi olla erinomainen myyjä, asiakassuhteiden tai liiketoiminnan kehittäjä, tai markkinoinnin osaaja. Olemme juuri avaamassa palvelun myös Ruotsissa. Tehtävä on räätälöitävissä osaamisesi, kokemuksesi ja toiveidesi perusteella. Tärkeää on, että olet valmis ottamaan vastaan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ympäristön mobiilipalveluun perustuvan liiketoiminnan parissa. Työyhteisönäsi on tiimi, joka suhtautuu intohimoisesti uuden tekemiseen, sekä työnantajanasi yritys, jolla on vahva kansainvälistymis- ja kasvustrategia.

Meillä pääset haastamaan itseäsi, ja samalla voit toteuttaa omat ajatuksesi paremmasta työelämästä. Toimistomme on Espoon Otaniemessä Innovation Housessa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Liity joukkoomme – joko Suomessa tai Ruotsissa!

Kiinnostuitko?

 

Kysy lisää, kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi:

Jaana Hagelin

jaana.hagelin@workpilots.com,

+358 40 779 6763