Pä1vä johtajana -tempauksessa nuoret ja yritykset kohtaavat

Pä1vä johtajana -tempauksessa nuoret pääsevät päivän ajaksi tutustumaan yritysten toimintaan. Nuori saa mahdollisuuden olla yrityksen johtajan mukana päivän ajan ja samalla oppia minkälaista yrityksen johtaminen on käytännön tasolla. 

Näin palvelu toimii:

YRITYS: TARJOA NUORELLE PÄIVÄ JOHTAJANA

Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan – WorkPilots hoitaa byrokratian.

 TOIMI NÄIN:

1. Lataa ilmainen palvelu puhelimeesi   

appstoregpplay

Palveluun rekisteröityminen ja peruskäyttö on ilmaista. Maksat vain toteutuneista keikoista

2. Rekisteröidy palveluun

Kohdassa ”Valitse palvelu” kirjoita kenttään yksityinen koodi JOHTAJA.

3. Tee itsellesi profiili

Valitse rooliksi Tilaaja. Lisää maksukortti tai tee laskutuspyyntö palvelun verkkoversiossa (ohjeet alempana). Jos haluat tehdä laskutuspyynnön, huomaathan että se pitää tehdä ennen tilauksen luomista!

4. Luo uusi tilaus

Saat ilmoituksia tulleista hakemuksista. Valitse sopiva hakija tehtävään tai voit valita samasta tilauksesta myös useamman tekijän.

5. Hyväksy tehtävä palvelussa

Kun nuori on suorittanut päivän johtajana ja kuitannut työn tehdyksi palvelussa, käy hyväksymässä se. Huom! Maksu siirtyy nuorelle  vasta hyväksymisen jälkeen!

 


Ohjeet laskutuspyynnön tekemiseen
Laskutuspyynnön voi tehdä palvelun verkkoversiossa: Maksut & raportit → PilotPoints → Pyydä laskutusta → täytä laskutustiedot.

Osta PilotPointseja syöttämällä summa 31000 PilotPointsia per nuori, jonka haluat ottaa keikalle. Laskutuspyynnön jälkeen lähetämme sinulle laskun ja sen jälkeen kun se on maksettu, siirrämme käyttäjällesi palvelun sisäistä valuuttaa (PilotPointseja), joita voit käyttää tilauksen luomiseen.

WorkPilots-tukipalvelussa on myös yleiset ohjeet laskutuspyynnön tekemiseen.

NUORI: HAE KEIKKATYÖTÄ

Haluatko päästä kokemaan, millaista johtajan työ on?

MITEN MUKAAN?
Huom! Jos sinulla on jo WorkPilots-tunnus entuudestaan niin löydät sivun alareunasta ohjeet rekisteröitymiseen olemassa olevalla käyttäjällä!

1. Lataa ilmainen palvelu puhelimeesi 

appstoregpplay

Palveluun rekisteröityminen ja peruskäyttö on ilmaista. Kun olet kuitannut tehtävän tehdyksi ja tilaaja on sen hyväksynyt, maksuprosessimme lähtee eteenpäin.  

2. Rekisteröidy palveluun

Kohdassa ”Valitse palvelu” kirjoita kenttään yksityinen koodi JOHTAJA.

3. Tee itsellesi profiili

Päivitä myös CV (osaamiset ja kokemukset osio profiilissa) – saat myös digitaalisesti jaettavan ’oman CV-verkkosivun’

4. Hae tarjolla olevia keikkoja

Kun saat keikan ja olet sen suorittanut, käy merkitsemässä se valmistuneeksi. Työn tekijänä saat työkorvauksen, kun tilaaja on hyväksynyt suorituksen. Sitoudut aina yhteen keikkaan kerrallaan.

Muistathan, että kaikki mitä näet ja kuulet päivän aikana on luottamuksellista eli sitä et saa missään olosuhteissa käyttää työnantajaa vastaan.

OLETKO LUONUT JO AIEMMIN WORKPILOTS-TUNNUKSEN?

Mikäli sinulla jo on WorkPilots-tunnus tai kirjauduit WorkPilots Suomi -palveluun vahingossa rekisteröitymisen yhteydessä, voit vaihtaa näkymää molempien palveluiden välillä (WorkPilots Suomi ja Pä1vä johtajana).

Valitse valikosta ’Vaihda palvelua’, jolloin voit kirjautua samalla tunnuksella molempiin palveluihin. Pä1vä johtajana -alustalle pääset kirjautumaan painamalla nappia ”Rekisteröidy uuteen palveluun” ja syöttämällä yksityisen koodin JOHTAJA.

Huom. palvelun verkkoversiossa täytyy valita listasta vielä ”Yksityinen koodi” ennen kuin syöttää koodin.

Lisätietoja:

Lisäinfoa löytyy WorkPilots tukipalvelustamme.

 

Tule mukaan!