VÅRT UPPDRAG

EN LÖSNING PÅ DAGENS SYSSELSÄTTNINGSUTMANINGAR
WorkPilots föddes ur vår önskan att kunna erbjuda unga människor en möjlighet att tjäna pengar och få arbetslivserfarenhet på ett enkelt och säkert sätt. Vårt uppdrag är att kunna ge arbetslivserfarenhet till alla som behöver eller vill ha det.

Genom korta uppdrag får all dom som vill jobba arbetslivserfarenhet, de får bekanta sig med olika branscher och företag. De får visa sina talanger för arbetsgivare, och till och med testa vägar till entreprenörskap.

Vi vill också underlätta för organisationer, företag och även hushållen att på ett enkelt sätt utan onödig byråkrati och tidskrävande rekrytering erbjuda många en möjlighet in i arbetslivet. Genom att erbjuda dem tillfälliga jobb i att utföra ”de små sysslorna” som ofta görs sist och skapar stress för medarbetarna kan företagen med flera hitta de bästa arbetarna.

VÅRT VASSA TEAM
Vårt team har solid erfarenhet av entreprenörskap, serviceutveckling och internationell verksamhet. Inkluderingen av ekosystem och strategisk företagsledning är några av våra specifika styrkor. Som vår partner i den tekniska utvecklingen av riskhantering, betaltjänst och applikation har vi ett team av erfarna utvecklare och säkerhetsexperter. Våra omfattande och kraftfulla nätverk och samarbetsmodeller är vad som kommer att driva WorkPilots framåt. Vårt uppdrag är att lösa samhällsproblem på nya och okonventionella sätt. Vår passion är att hjälpa människor att komma ut i arbetslivet, särskilt de unga.
EIJA KIVIRANTA

EIJA KIVIRANTA

CEO – Chief Enabling Officer

Tel. +358 40 7090150 – email eija (at) workpilots.com

ROOSA LAURIKAINEN

ROOSA LAURIKAINEN

Product manager

email roosa.laurikainen(at) workpilots.com

ANNU KIISKI

ANNU KIISKI

Master Service Creator

Tel: + 358 50 539 6701 email: Annu.kiiski (at) workpilots.com

WORKPILOTS HAR KOMMIT TILL MITT I ETT STORT SKIFTE I ARBETSLIVET
Till följd av digitaliseringen och globaliseringen av ekonomin växer antalet arbetslösa och många människor, särskilt ungdomar, lämnas utan arbetslivserfarenhet och med ett tomt CV. Ju längre vi hålls borta från arbetslivet, desto längre bort kommer vi från vårt normala liv och samhället. Som ett resultat av detta skifte måste fler och fler människor hitta andra alternativ för att anställa sig själva.

Å andra sidan finns det människor vars vardag skulle bli enklare med delegering av småjobb. Problemet uppstår där jobbet och arbetaren möts. Speciellt som de nuvarande modellerna av kortsiktiga jobb för besvärliga och byråkratiska.

De flesta av oss har emellertid en önskan och en förmåga att vara engagerade, om vi bara får chansen. Nya affärsmodeller och digitaliseringen möjliggör nya djärva experiment också på jobbet.

Vårt mål är att lösa ungdomsarbetslösheten – ett jobb i taget!

WORKPILOTS BAKGRUND

Idén med WorkPilots föddes 2015 i Finland. Vi tror på styrkan som kommer genom samarbete, därav har ungdomar, privatpersoner, flera företag och aktörer från den offentliga sektorn inkluderats i vår utveckling och design av applikationen.

Det gemensamma målet med vår resa tillsammans har varit att skapa en användarvänlig, funktionsrik och säker mobilapplikation. Som skulle göra tillhandahållande och mottagande av arbetsuppgifter enklare än någonsin.

Starka värderingar och ansvar har varit i centrum för vår verksamhet från början. När vi förflyttar oss mot vårt mål försäkrar vi oss om att med alla steg vi tar är alla parter som är involverade i tjänsten nöjda. Vi har också gjort särskilda ansträngningar i vår säkerhets- och riskhantering så att användningen av WorkPilot ska vara så säker som möjligt.