FÖRENKLAR HUSHÅLLETS VARDAG

 

 

 

Delegera enkla göromål till någon som gärna utför dem.

 

 

HJÄLP TILL HUSHÅLL I VARDAG OCH FEST
Letar du efter hjälp i vardagen? Skulle det inte vara bra om en del av sysslorna skulle kunna ges till någon annan, och till och med till ett rimligt pris? Med WorkPilots fungerar det. Vi sammanför dem som behöver kortvarig hjälp, t.ex i hushållet, med personer som gärna hjälper till och därigenom kan tjäna lite extra pengar, på ett väldigt enkelt sätt. Om du till exempel behöver hjälp med biltvätt, fönstertvätt, städning av hushåll eller trädgårdsarbete, är du på rätt ställe.

Att erbjuda jobb är snabbt och enkelt, och du kan enkelt hitta hjälp med kort varsel. Genom att låta någon göra det jobb som väntar på dig hemma, i din stuga eller i föräldrarnas hus, kan du inte bara underlätta din egen vardag, utan ge någon chansen att tjäna pengar och få arbetslivserfarenhet. Du kan ladda ner vår app från din mobilappsbutik gratis, eller du kan använda vår tjänst direkt från din dator här.

WorkPilots skapades ur vår önskan om att vara involverad i att lösa den utmanande arbetslösheten. Problemet är inte att det inte skulle finnas jobb, entusiastiska arbetstagare eller personer som är villiga att betala för ett bra utfört arbete. Problemet är att dessa människor inte stöter på varandra när de behöver det. Detta är vad WorkPilots är avsett att göra. Att hitta rätt personer för rätt jobb vid rätt tidpunkt.

Observera att när du köper en WorkPilots-tjänst som är relaterad till hushållsarbeten, underhåll och allmän förbättring av ditt hem- eller sommarstuga, samt installations- och vägledningstjänster för IT kan du vara berättigad till hushållsavdrag (RUT-avdrag). Se gällande skatteavdrag för mer information om skatteavdrag.

VILKEN TYP AV UPPDRAG ÄR PERFEKTA FÖR ARBETSPILOTER?

HUSHÅLLSSYSSLOR

Inte många av oss älskar städning. Tvätta dina fönster, spis eller städa förrådet är något du normalt bara gör när du måste. Nu har du en lösning: Skapa ett jobbuppdrag i WorkPilots, välj rätt arbetare och kom överens om en tid för att få det gjort!

UTOMHUSARBETEN

Gräset växer, men det vore roligt att göra något annat än att spendera timmar med gräsklipparen. Inga problem. WorkPilots hjälper dig att ta hand om det. Samma sak gäller för trädgårdens småjobb eller snöskottning på vintern.

DATORER OCH MOBILA ENHETER

Krånglar din dator, skrivare, tv eller mobil? Är det svårt att hitta rätt information online? Du kan vända dig till WorkPilots även med dessa problem och få dina prylar att fungera igen som de ska.

TA HAND OM HUSDJUREN

Behöver du någon som går ut och rastar eller matar ditt husdjur? WorkPilots kan också hjälpa till med detta. Via den feedback som ges till arbetarna kan du välja rätt person för att sköta om din bästa vän.

ETT EXTRA PAR HÄNDER FÖR ATT BÄRA SAKER

Ibland stöter du på situationer där ett extra par händer skulle behövas, oavsett om det rör sig om att bära lådor eller möbler. WorkPilots kan hjälpa till!

TVÄTTA DIN BIL ELLER BÅT

Att handtvätta din bil är tidskrävande. Vad händer om någon annan kan ge din bil en noggrann handtvätt och till ett billigt pris?

SÄLLSKAP FÖR SENIORER

Många äldre lider av ensamhet. Tänk om du kan boka in någon för en timme för att gå ut på promenad, läsa dagstidningen eller småprata med din vän?

HEMLEVERANSER

Hemleverans av matvaror är endast tillgänglig i utvalda områden. Fel! Nu kan du beställa matvaror till din egen ytterdörr eller kanske till någon du vet själv inte kan gå till affären, med hjälp av WorkPilots. Och detsamma gäller med annan shopping också.

ENKELT

SÄKER

PÅLITLIG

SÅ HÄR FUNGERAR DET