Behöver du tjäna extra pengar?

 

 

Med WorkPilots får du pengar direkt till din mobil

 

 

HITTA ETT ARBETE, SNABBT OCH ENKELT!

WorkPilots gör det enklare att hitta småjobb snabbare än någonsin. Bläddra och sök efter jobb med några få klick, tjäna pengar och visa världen vad du kan. Arbeta bara så mycket som du vill och när du vill. Du kan utan utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet enkelt hitta ett jobb nära dig.

Vi behöver alla pengar, vissa behöver mycket, andra mindre. Det kan dock vara svårt att hitta ett jobb eller att passa in det i ditt schema. Det är detta som WorkPilots är till för! Det är en applikation som ger korta jobb direkt till din mobiltelefon. Vi på WorkPilots vill erbjuda arbetstillfällen i form av snabba kortsiktiga arbetstillfällen. Oavsett om du vill hitta ett sommarjobb, ett deltidsjobb efter skolan eller vill erbjuda hjälp under högsäsong, är WorkPilots appen för dig. Vår ansökan är nedladdningsbar för Android i Google Play Butik och för IOS i App Store, och den är gratis. Du kan också använda tjänsten på webben här.

För varje jobb betalas du en fast timlön  och appen tar hand om alla kontrakt och skatter för dig. Du kommer alltid att få feedback från personen som anställde dig. Alla dina jobb sparas på din profil så att du enkelt kan använda din arbetshistorik som bevis på din arbetslivserfarenhet. Bra feedback ger extra värde till ditt CV tillsammans med dina andra prestationer. Din profil är privat och är bara synlig för dem vars jobb du ansöker eller har ansökt till.

Ladda ner appen, utforska jobben och hitta ditt första jobb idag!

VILKEN TYP AV JOBB KAN DU GÖRA GENOM WORKPILOTS?

Hushållsarbete

Hjälp med att städa, handla mat, hjälp med dator eller mobil eller sällskap åt äldre personer.

Utomhusarbeten

Klippa gräs, sköta trädgården, tvätta mattor eller bilar, gå ut med hunden, skotta snö och mycket mer.

Flytt av saker

Flytthjälp, packa ner/upp, bära tyngre saker, allt där ett par extra händer behövs.

Vad vill du göra?

Den som erbjuder jobb vet inte alltid vad den skulle kunna få hjälp med. Skriv ner i din profil vad du kan tänka dig att hjälpa till med så kanske det ger idéer till dem.

Företag och organisationer

Mindre kontorsuppgifter, flytt av möbler, annat inomhusjobb.

ENKEL

WorkPilots hittar ett passande jobb i närheten. Du får ett meddelande direkt till din mobil och bestämmer vilket jobb du vill söka.

PÅLITLIG

Den intelligenta tekniken, som utvecklats i Finland, förhindrar oegentligheter och bedrägerier.
Med ömsesidig återkoppling kan du se hur andra arbetare tidigare har graderat beställaren.

ÄRLIG

WorkPilots ger dig möjlighet att tjäna pengar och samla arbetserfarenhet när det är bekvämt för dig. Tjänsten är kostnadsfri att använda för dig. Du får betalt för det arbete du gör och kommer alltid att få dina pengar. Appen hanterar även inbetalningen av din skatt.

SÅ HÄR FUNGERAR DET:

UTFÖRARENS ERFARENHETER