Extrahjälp till ditt företag

 

 

 

 

Hitta hjälpen lätt och snabb.

 

 

ARBETARE TILL DIN VERKSAMHET – SNABB OCH ENKELT
WorkPilots hittar rätt arbetare och hjälp till kortsiktiga jobb, även på kort varsel. Varje kontor har vissa arbeten som har blivit ogjorda: städning av lager, organisering och arkivering av filer, flytt av gamla möbler – med mera. Med hjälp av WorkPilots hittar du snabbt och enkelt hjälp för din verksamhet eller organisation. Vi tar entusiastiska arbetare till dig från nära håll, på ett unikt och enkelt sätt, utan det pappersarbete som behövs för ett anställningskontrakt.

Oavsett om du letar efter en hjälpande hand under högsäsong eller vill erbjuda ungdomar chansen, är WorkPilots för dig. Du kan också använda WorkPilots om du letar efter en långsiktig anställd. Genom att ge små jobb till några få personer ser du lätt vilka som fungerar bra och passar bäst i din arbetsgemenskap. På så sätt kan du minimera riskerna med en misslyckad rekrytering.

Du kan ofta hitta arbetare för jobben inom några minuter. Genom att skaffa en arbetare genom WorkPilots kommer du inte bara att göra ditt och dina kollegors liv enklare, utan också ge någon en chans att tjäna pengar och få ovärderlig arbetslivserfarenhet.

Om du beställer arbetstagare till ditt företag kan du använda företagets bankkort eller kontrollera om du kan placera ordern med ditt personliga bankkort och sedan få ersättning för kostnaderna från företaget.

Du kan också skapa en grupp betrodda arbetstagare, använda ett faktureringsalternativ eller så kan du donera timmar som en present till dina kunder eller till din personal. Om du är intresserad, kontakta oss!

Du kan ladda ner WorkPilots-appen gratis från App Store eller Google Play till din smartphone. Du kan också använda tjänsten på din dator här.

Börja använda WorkPilots redan idag!

VILKEN UPPGIFTER KAN VARA RELEVANTA?

Kontorets rutinjobb

Årsmöte på kontoret snart, har någon tid att samla ihop och organisera mapparna? Eller ta hand om all kopiering och utskrift som behöver göras. Hur är det med lagret som behöver städas ut från allt gammalt material och skräp? Lösning: Lägg in arbetsuppgiften i WorkPilots, välj lämplig arbetare och kom överens om när jobbet ska utföras.

Flytta kontor

Du vill inte slösa bort dyrbar tid på att dina egna proffs ska flytta om möbler och utrustning, när det finns en billigare lösning. Beställ en arbetare från WorkPilots och låt de professionella fokusera på det de är bra på.

Utomhus

Att klippa gräsmattan, trimma buskar, skapa snön, samla skräp och annat arbete på fastighetsunderhåll kan enkelt tas om hand när du beställer tjänsten från WorkPilots.

Rekryteringsstöd

Minska riskerna i rekryteringsprocessen genom att beställa några uppgifter från WorkPilots och bekanta dig med möjliga kandidater och se hur arbetarna anpassar sig till din kontorsmiljö? Du kommer lätt att se hur arbetarnas attityd, personlighet och arbetssätt passar ditt företags behov.

ENKEL

Med WorkPilots är det mycket lätt att tillhandahålla arbetsmöjligheter. Appen letar rätt på en passande person att utföra småjobb i din verksamhet eller organisation. Högteknologisk teknik hanterar kontrakt och betalningstransaktioner åt dig. Du förbinder dig bara till ett uppdrag i taget.

SÄKER

Med WorkPilots är du ständigt beredd på att erbjuda extrajobb och du betalar bara för utfört arbete. Den intelligenta tekniken, som utvecklats i Finland, förhindrar oegentligheter och bedrägerier. Med ömsesidig återkoppling kan du se hur andra beställaren tidigare har graderat arbetare.

PÅLITLIG

WorkPilots har uppstått ur en önskan att ta bort onödiga hinder för arbetstillfällen och att ge möjligheter för så många som möjligt att samla värdefull arbetslivserfarenhet. Tjänsten förhindrar svartjobb och sköter automatiskt avtal och skatter.

SÅ HÄR FUNGERAR DET