BEHÖVER DU TJÄNA EXTRA PENGAR?

 

Hitta det perfekta jobbet i närheten där du bor.

LÄS MER

appstoregpplay

 

FÖRENKLAR HUSHÅLLETS VARDAG

 

Delegera enkla göromål till någon som gärna utför dem.

LÄS MER

appstoregpplay

 

 

EXTRAHJÄLP TILL DITT FÖRETAG

 

Hitta enkelt någon som snabbt kan komma in för ett enkelt uppdrag.

LÄS MER
appstoregpplay

 

 

VÅRT UPPDRAG

 

Vi ger alla en möjlighet att få arbetslivserfarenhet inför framtida arbeten.

LÄS MER
appstoregpplay

 

Vi sammanför arbetstagare med företag, organisationer och städer – Anslut dig nu!

VI ÖPPNAR NYA DÖRRAR TILL ARBETSLIVET – MED ETT JOBB I TAGET!

WorkPilots är en unik finsk mobiltjänst som enkelt sammanför människor i behov av arbete, med hushåll och organisationer i behov av kortvarig hjälp.

Tjänsten möjliggör för beställare (privata hushåll likaväl som företag och organisationer) att på ett enkelt sätt anlita personer till kortvariga småjobb. Det ger i sin tur praktisk arbetslivserfarenhet och en möjlighet att tjäna pengar för en arbetssökande. Varje uppgift kommer att bidra till fler nya jobb.

Med WorkPilots är det lätt för hem eller företag att anställa en ung person för att göra småjobb som inte hunnits med.

ENKEL

Med WorkPilots är det mycket lätt att tillhandahålla och hitta arbetsmöjligheter. Appen letar rätt på en passande person att utföra småjobb i ditt hem eller på arbetsplatsen. Högteknologisk teknik hanterar kontrakt och betalningstransaktioner åt dig. Du förbinder dig bara till ett uppdrag i taget.

SÄKER

Med WorkPilots är du ständigt beredd på att erbjuda extrajobb och du betalar bara för utfört arbete. Appen har utvecklats i Finland i samarbete med flera offentliga aktörer och företag. Tack vare en stark säkerhets- och riskhanteringsanalys är tjänsten mycket säker.

PÅLITLIG

WorkPilots har uppstått ur en önskan att ta bort onödiga hinder för arbetstillfällen och att ge möjligheter för så många som möjligt att samla värdefull arbetslivserfarenhet. Tjänsten förhindrar svartjobb och sköter automatiskt avtal och skatter. Tack vare transparent prissättning vet du exakt hur mycket ungdomarna får i handen.

ERFARENHETER FRÅN KOMMUNER OCH FÖRETAG