TYÖN JA TEKIJÄN MOBIILI KOHTAAMISPAIKKA

OMA ALUSTA JUURI SINUN ORGANISAATIOLLE?

Työn resurssointi on murroksessa. Työ pirstaloituu, kohtaantoon tarvitaan mobiileja ratkaisuja ja monimuotoista resurssointia eri työn tekemisen malleilla. 

Tarjoamme nyt mahdollisuuden räätälöidä alustamme organisaatiosi ja sidosryhmiesi käyttöön. Alustan avulla mahdollistat nopean ja helpon kohtaamisen sekä automatisoidun hallinnan koko prosessille – tilauksesta sopimuksiin ja maksuihin. Alusta brändätään ilmeesi ja tarpeidesi mukaiseksi. 

Ota yhteyttä eija(at)workpilots.com ja kerromme lisää! 

Are you an international visitor?

If you are based outside of Finland, please visit our English website: www.workpilots.com

KEIKKATYÖTÄ HELPOSTI JA NOPEASTI 

Tarjoamme kaikille avoimen alustan jossa voit tilaajana helposti ja nopeasti löytää apua arkeen ja kiireeseen tai kirjautua tekijänä ja etsiä itsellesi sopivia työmahdollisuuksia. Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan ja hoidamme maksuliikenteen, sopimukset ja verot.  

Workpilots ja työtehtävät

VAIVATON

WorkPilotsilla työtilaisuuksien tarjoaminen ja löytäminen on äärimmäisen helppoa. Mukanasi kulkeva sovellus etsii läheltäsi sopivan tekijän kodin tai työpaikan pieniin töihin. Huippuunsa hiottu teknologia hoitaa myös sopimukset ja maksuliikenteen puolestasi. Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan.

LUOTETTAVA

WorkPilotsin avulla keikan tarjoaminen pysyy tukevasti hyppysissäsi ja maksat vain tehdystä työstä. Sovellus on kehitetty Suomessa useiden julkisten toimijoiden ja yritysten yhteistyönä. Vahvan tietoturvan ja riskinhallinta-analytiikan ansiosta palvelu on erittäin turvallinen.

REILU

WorkPilots on syntynyt halusta purkaa turhat esteet työmahdollisuuksien tieltä ja antaa mahdollisimman monelle tilaisuus arvokkaan työkokemuksen kartuttamisen. Palvelu ehkäisee harmaata taloutta huolehtimalla automaattisesti sopimuksesta ja veroista. Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta tiedät tarkalleen, kuinka paljon nuorelle jää käteen.

WORKPILOTS KAUPUNKIEN TUKENA

”Ihan mahtavia juttuja.” – Leena Ruotsalainen, Kotkan nuorisotoimen johtaja

”WorkPilots on hyvä esimerkki siitä, miten käyttäjälähtöisiä digitaalisia palveluita pitäisi hyödyntää.” – Jukka Mäkelä, Espoon kaupunginjohtaja

”Tässä toiminnassa nuoret ovat sekä hyödynsaajat että myös toimijat.” – Said Aden, Espoon työllisyysasioiden päällikkö

”Work Pilots on hyvä tapa tarjota nuorille ensimmäisiä työkokemuksia” – Riikka Åstrand, Vantaan nuorisopalveluiden johtaja

”Keikkatyöt on erittäin hyvä tapa nuorille päästä työn syrjään kiinni.” – Petri Pekkola, Tampereen työllisyyspalvelupäällikkö

 

JOUSTAVA ALUSTA MONIMUOTOISEN TYÖELÄMÄN TUEKSI