TULE MUKAAN – LUODAAN YHDESSÄ KEIKKAKESÄ 2018

Tamperelaisille nuorille työkokemusta, yrityksille apukäsiä!

Moni nuori jäi tänäkin kesänä ilman kesätyötä. Uskomme kuitenkin, että työpaikoilla on tekemätöntä työtä, jossa nuoret voivat auttaa: Excelien päivittämistä, varaston siivoamista, mapittamista, huonekalujen roudaamista, tapahtumissa avustamista – tiedät kyllä. Kesä on hyvää aikaa hoitaa ne työt, jotka kiireessä ovat jääneet odottamaan parempia aikoja.

WorkPilots, Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut ja Tampereen me-talo haastavat yritykset mukaan luomaan tamperelaisille nuorille keikkatöitä. WorkPilots löytää oikeat tekijät lyhytkestoisiin töihin oikeaan aikaan. Osaavia tekijöitä saa keikkoihin useimmiten jo minuuteissa. Hankkimalla tekijän WorkPilotsin kautta, helpotat paitsi omaa ja kollegoidesi työtä, annat myös nuorelle mahdollisuuden tienata ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Tämä jos mikä on todellista arkipäivän vastuullisuutta.

Palvelu maksaa 12,90 + ALV (24%) / tunti. Se sisältää vakuutusmaksut ja nuoren työkorvauksen. Mitään muita kuluja ei synny, sillä sovellus on ilmainen ladata sekä käyttää. Vain tuntien tilaaminen maksaa ja sitoudut ainoastaan yhteen keikkaan kerrallaan. Tämä kaikki hoituu sovelluksen kautta, ilman papereiden pyörittämistä! Nyt on avun saaminen tehty helpoksi.

Tule mukaan!

ENSIMMÄISET 100 YRITYSTÄ SAAVAT ENSIMMÄISEN TUNNIN ILMAISEKSI!

KAMPANJA VOIMASSA 30.9.2018 ASTI

Kampanja koskee Tampereen alueella toimivia yrityksiä, jotka työllistävät tamperelaisen 14 – 29 vuotiaan nuoren keikkatyöhön kampanjan voimassaoloaikana 18.6.–30.9.2018. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://workpilots.typeform.com/to/ClDzYj

NÄIN HOMMA TOIMII
  1. Lataa palvelu: Apple Storesta, Google Playstä tai käytä verkkoversiota!
  2. Luo itsellesi profiili
  3. Ilmoittaudu ilmaiseen tuntiin osoitteessa: https://workpilots.typeform.com/to/ClDzYj
  4. Saat lisätiedot ilmaisesta tunnista sähköpostiisi

Lisätietoa keikkakesäkampanjasta ja ilmaistunnista:

WorkPilots Sähköposti: info@workpilots.com Kotisivut: www.workpilots.fi

Lisätietoa yrityksille maksuttomista rekrypalveluista tai palkkauksen taloudellisista tuista:

Työllisyyspalvelujen palvelut yrityksille Sähköposti: tyonantajat@tampere.fi Puhelin: 040 580 8811

TEHDÄÄN TÄMÄ YHDESSÄ

ME-TALO

Me-talo on yhteisöllinen tila, joka kokoaa alueen kaikenikäiset ihmiset ja toimijat lisäämään yhdessä asuinalueen hyvinvointia. Me-talossa järjestetään innostavaa tekemistä, tarjotaan harrastuksia ja luodaan koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia. Tampereella Peltolammin-Multisillan -alueella toimivan me-talon toiminnan mahdollistaa Me-säätiö ja toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa.

WORKPILOTS

Vuoden palveluteko 2017 -palkinnolla noteeratun WorkPilots -palvelun avulla kuka tahansa (yritys, organisaatio, yksityishenkilö) voi tilata tekijän lyhytkestoiselle työkeikalle, ja saada siten apua omaan tarpeeseen ja kiireeseen. Keikkatöillä saa arvokasta työkokemusta, ansaintaa, voi näyttää osaamisensa ja saada arvokasta palautetta, joka kerääntyy palveluun ja auttaa löytämään omia vahvuuksiaan ja suuntaansa työelämässä. 

TAMPEREEN KAUPUNKI TYÖLLISYYSPALVELUT

Työllisyyspalvelut vastaa asiakasohjauksesta ja palvelujen tuottamisesta työnhakijoille ja työnantajille.

Tuemme yritysten kasvua edistämällä sopivien ja osaavien henkilöiden työllistymistä. Edistämme työnhakijoiden ammatillista osaamista ja työelämätaitoja. Tavoitteena on vähentää etenkin pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyttä. Työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisessa kokeilussa 1.8.2017 – 31.12.2018 Tampereen kaupunki ja yhdeksän muuta Pirkanmaan kuntaa vastaavat niiden työnhakijoiden työllisyyspalveluista, jotka ovat oikeutettuja Kelan maksamiin työttömyysetuuksiin.