ARJEN SUJUVUUTTA KOTITALOUKSILLE

Anna helposti keikka työtä tarvitsevalle.

appstoregpplayregbtn

JOHDANTO

Eikö olisikin mahtavaa, jos osan arkisista askareista voisi antaa jonkun toisen hoidettavaksi, ja vieläpä kohtuuhinnalla? Work Pilotsin avulla se onnistuu. Kätevä sovellus tuo yhteen pienimuotoista apua tarvitsevat ja tienestiä etsivät tekijät ennennäkemättömän helpolla tavalla.

Work Pilots sai alkunsa halustamme olla mukana ratkaisemassa haastavaa työllisyystilannetta. Ongelmahan ei ole siinä, etteikö tässä maasta olisi tekemättömiä töitä, innokkaita tekijöitä tai ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan hyvin tehdystä työstä. Ongelma on, etteivät työn tarjoajat ja tekijät kohtaa toisiaan silloin kun tarve on.

Work Pilots on tehty löytämään oikeat tekijät lyhytkestoisiin töihin oikeaan aikaan. Antamalla jonkin kotona, vanhempiesi luona tai kesämökillä odottavan tehtävän toisen hoidettavaksi helpotat paitsi omaa arkeasi, annat myös jollekulle mahdollisuuden tienata ja kartuttaa arvokasta työkokemusta.

Koko juttu on itse asiassa hämmästyttävän yksinkertainen.

Muistathan vielä että ostaessasi palvelun Work Pilotsilta liittyen asuntosi tai vapaa-ajan asuntosi kotitalous-, hoiva/hoito-, kunnossapito-, ja perusparannustöihin sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluihin saat myös kotivähennyksen! Katso tarkemmin verottajan ohjeistuksesta soveltuvat työt kotivähennykseen.

 

MILLAISET TEHTÄVÄT HOITUVAT WORK PILOTSIN KAUTTA?

Kodin askareet

Harva meistä rakastaa siivoamista. Ikkunoiden, uunin tai saunan pesuun ryhdytään yleensä siinä vaiheessa, kun ei enää kehtaa olla pesemättä. Ratkaisu: Ilmoita tehtävä Work Pilotsissa, valitse sopiva tekijä ja sovi koska homma hoidetaan.

Kodin ja mökin pihatyöt

Nurmikko rehottaa, mutta olisi kiva tehdä muutakin kuin työnnellä leikkuria. Ei hätää. Ilmoitus Work Pilotsiin, sopiva tekijä paikalle, ja voit keskittyä hyvällä omallatunnolla mielipuuhaasi. Samalla idealla hoituvat puutarhan ja metsän pikkutyöt – ja talvella lumenluonti.

Tietokoneet ja mobiililaitteet

Kenkkuilevatko tietokone, tulostin, televisio tai mobiililaitteet? Onko tietoa netistä hankala löytää? Näissäkin asioissa voit tilata Work Pilotsista avuksesi osaavan tekijän ja saat laitteet toimimaan niin kuin pitääkin.

Lemmikkien ulkoiluttaminen

Tarvitsetko ulkoiluttajaa tai ruokkijaa lemmikillesi? Work Pilotsin kautta löydät hoivaa myös karvaturreille. Tekijän palautteista voit tarkistaa, kuka on hoitanut hommansa hyvin.

Muutot ja esineiden siirtäminen

Aina silloin tällöin tulee tilanteita, joissa ylimääräinen lihasvoima ei olisi pahitteeksi. Lisävoimia muuttokeikkoihin, esineiden siirtämiseen tai vaikkapa autotallin siivoamiseen löydät – no, arvasitkin jo.

Auton tai veneen pesu

Koneellinen pesu huoltoasemalla maksaa yli 20 euroa. Mitäpä jos antaisit menopelisillesi hellän käsinpesun ja vieläpä huokeampaan hintaan omalla pihallasi?

Seuraa vanhukselle

Moni ikäihminen kärsii syvästi yksinäisyydestä. Mitäpä jos tilaisit tutulle vanhukselle tunniksi juttuseuraa tai lehdenlukua?

Kaupassa käynti

Kotiinkuljetus toimii vain keskustoissa ja suurten markettien ympäristöissä. Eikö olisikin helppoa laatia ostoslista, tilata tsuppari paikalle Work Pilotsista ja saada ostokset suoraan kotiovellesi toimitettuna? Tai kenties iäkkään vanhempasi.

VAIVATON

Halusimme kehittää sovelluksen, jolla pienten kodin työkeikkojen tarjoaminen olisi mahdollisimman helppoa. Voit ilmoittaa keikan mobiililaitteellasi, ja Work Pilots etsii läheltäsi sopivan tekijän kiinteään tuntihintaan. Näin tiedät tarkalleen mitä tehtävä jää maksamaan. Huippuunsa hiottu teknologia hoitaa myös sopimukset ja maksuliikenteen puolestasi. Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan.

LUOTETTAVA

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla hallitset helposti koko prosessin ja maksat vain tehdystä työstä. Molemminpuolisen palautteen avulla näet miten tekijät ovat aiemmin hoitaneet keikkansa. Vahvan tietoturvan ja riskinhallinta-analytiikan ansiosta palvelu minimoi väärinkäytösten mahdollisuuksia.

REILU

Sinä voit antaa mahdollisuuden mielekkääseen tekemiseen, tienestiin ja arvokkaan työkokemuksen kartuttamisen. Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta tiedät, että tekijä saa reilun korvauksen työstään. Taustajärjestelmä huolehtii automaattisesti sopimuksesta ja veroista ja ehkäisee näin harmaata taloutta.