KIINNOSTAAKO KEIKKA?

Work Pilots tuo tienestit matkapuhelimeesi

appstoregpplayregbtn

JOHDANTO

Rahantarvetta on meillä jokaisella, isompaa ja pienempää. Duunit vain ovat usein kiven alla tai aikataulut eivät anna myöten ottaa vastaan säännöllistä työtä. Tätä varten on WorkPilots, sovellus joka tuo lyhytaikaiset keikat suoraan matkapuhelimeesi.

WorkPilots tekee keikkatöiden löytämisestä helpompaa kuin koskaan. Selaat ja haet keikkoja parilla näpäytyksellä, tienaat rahaa ja näytät mihin kaikkeen pystyt. Teet vain sen verran töitä kuin haluat, silloin kuin sinulle sopii.

Jokaisesta keikasta maksetaan kiinteä 10 euron tuntikorvaus ja saat keikan antajalta palautteen työstäsi. Kaikki tekemäsi duunit tallentuvat profiiliisi, ja voit käyttää keikkahistoriaa todisteena työkokemuksestasi. Sovellus hoitaa myös sopimukset ja verot puolestasi. Profiilisi ei kuitenkaan ole julkinen ja se näkyy vain niille tilaajille joiden keikkoihin haet (tai tilaushistoriassa niiden keikkojen osalta, joita olet jo tehnyt).

Etsi ensimmäinen keikkasi jo tänään!

MILLAISET TEHTÄVÄT HOITUVAT WORK PILOTSIN KAUTTA?

Kodin työt

Apua siivouksessa, opastusta tietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa, kaupassakäyntiä ja vaikkapa seuranpitoa vanhukselle.

Ulkotyöt

Pihan ja puutarhan hoitoa, auton tai mattojen pesua, lemmikkien ulkoiluttamista, ja lumenluontia – muun muassa.

Tavaroiden siirto

Muuttoapua, lastaamista, purkamista ja muuta sellaista, jossa tarvitaan lisäkäsiä.

Mitä sinä haluat tehdä?

Keikan antajakaan ei aina tiedä, mitä kaikkea voisi tarjota. Voit ilmoittaa omassa profiilissasi millaisia keikkoja haluat tehdä ja näin antaa ideoita keikkojen antajille.

Yritykset ja virastot

Lyhyitä toimistotöitä, kalusteiden siirtelyä ja muuta siistiä sisähommaa.

VAIVATON

Work Pilots löytää sinulle sopivat duunit lähialueeltasi. Saat ilmoitukset duuneista suoraan puhelimeesi ja päätät itse, mitkä duunit otat vastaan.

LUOTETTAVA

Älykäs, Suomessa kehitetty teknologia estää väärinkäytökset ja vedätykset.
Molemminpuolisen palautteen avulla näet miten tilaajat ovat aiemmin hoitaneet tilauksensa.

REILU

Work Pilots antaa sinulle mahdollisuuden tienata ja kerätä työkokemusta silloin kun sinulle sopii. Saat rahat aina varmasti. Sovellus hoitaa ennakkoverot puolestasi.

VINKIT KEIKKATÖIHIN

Tsekkaa parhaat vinkit työkeikoille ja kurkista mitä tapahtui kun Ilari lähti tekemään lumityökeikkaa. Videolla tärkeää tietoa kaikille WorkPilots-tekijöille.

NUORTEN KOKEMUKSIA

NÄIN HOMMA TOIMII