KEIKKA-APUA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Löydä vaivattomasti apua pieniin töihin.

appstoregpplayregbtn

JOHDANTO

Jokaisella työpaikalla on tekemätöntä työtä: varaston siivoamista, mapittamista, vanhojen huonekalujen roudaamista – tiedät kyllä. Work Pilotsin avulla löydät kohtuuhintaiset tekijät läheltä ennennäkemättömän helpolla tavalla, ilman työsuhteen aloittamisesta syntyvää paperityötä.

Work Pilots löytää oikeat tekijät lyhytkestoisiin töihin oikeaan aikaan. Hankkimalla tekijän Work Pilotsin kautta helpotat paitsi omaa ja kollegoidesi työtä, annat myös jollekulle mahdollisuuden tienata ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Tämä jos mikä on todellista arkipäivän vastuullisuutta.

Voit hyödyntää Work Pilotsia myös etsiessäsi tekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Antamalla pieniä keikkoja useammalle tekijälle näet keneltä työt sujuvat näppärimmin ja kuka sopii parhaiten työyhteisöönne. Näin riski myttyyn menneestä rekrytoinnista pienenee.

Mikäli olet kiinnostunut laskutusmahdollisuudesta yrityksellenne, ota yhteyttä!

Käy myös tutustumassa 10duunit kampanjamme, useita yrityksiä ja organisaatioita on jo mukana!

Ota Work Pilots käyttöön jo tänään!

MILLAISET TEHTÄVÄT HOITUVAT WORK PILOTSIN KAUTTA?

Toimiston rutiinitehtävät

Messut tulossa, kukahan ehtisi koota folderit? Tai hoitaa ensi viikon ison kopiointiurakan. Ja varastostakin pitäisi viedä roskiin kaikki vanhentuneet materiaalit. Ratkaisu: Ilmoita tehtävä Work Pilotsissa, valitse sopiva tekijä ja sovi koska homma hoidetaan.

Toimiston sisäiset muutot

Ammattilaisten aikaa ei kannata hukata kalusteiden ja laitteiden siirtelyyn, kun on edullisempikin ratkaisu. Tilaa tekijä Work Pilotsista ja anna ammattilaisten keskittyä siihen missä he ovat hyviä.

Ulkoalueiden hoito

Nurmen leikkuu, pensaiden hoito, roskien keruu ja muut pienet pihatyöt hoituvat joutuisasti, kun tilaat tekijän Work Pilotsista.

Rekrytoinnin tukena

Pienennä rekrytointiin liittyvää riskiä tutustumalla mahdollisiin tekijöihin ensin Work Pilots
keikkojen avulla. Asenne, työote ja persoona tulevat parhaiten esiin oikeita töitä tehdessä.

VAIVATON

Halusimme kehittää sovelluksen, jolla pienten työkeikkojen tarjoaminen olisi mahdollisimman helppoa. Voit ilmoittaa keikan mobiililaitteellasi, ja Work Pilots etsii läheltäsi sopivan tekijän. Huippuunsa hiottu teknologia hoitaa myös sopimukset ja maksuliikenteen puolestasi. Sitoudut vain yhteen keikkaan kerrallaan.

LUOTETTAVA

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla hallitset helposti koko prosessin ja maksat vain tehdystä työstä. Molemminpuolisen palautteen avulla näet miten tekijät ovat aiemmin hoitaneet keikkansa. Vahvan tietoturvan ja riskinhallinta-analytiikan ansiosta palvelu minimoi väärinkäytösten mahdollisuuksia.

REILU

Sinä voit antaa mahdollisuuden mielekkääseen tekemiseen, tienestiin ja arvokkaan työkokemuksen kartuttamisen. Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta tiedät tarkalleen mitä työ maksaa ja mitä nuori saa. Taustajärjestelmä huolehtii automaattisesti sopimuksesta ja veroista ja vähentää näin sinun paperityötäsi.